Værktøjsvideoer

Vores Videoer

Med vores videoer får du viden i et kort format. Det er værktøjer, der er enkle simple og kan give dig meget bedre resultater.

Det er både faglig og personlig udvikling, med modeller du kan begynde at eksekvere allerede i dag.

Værktøjsvideoer Sæson 1

Vi har lavet en stribe af simple værktøjsvideoer. Videoerne går lige til sagen, så de er maks. 10 minutter! Du får tips til at tænke nyt og hvordan du kommer i gang med det samme!

Værktøjsvideo 10: Value proposition design

Michael Wilkens fortæller i denne værktøjsvideo, hvordan du kan bruge modellen Value Proposition Canvas til at skabe mere værdi for dine kunder. 

Videoen gennemgår hver del af både kundeprofil og value map, samt de tre typer af fit du kan skabe med Value Proposition Canvas.

Værktøjsvideo 9: Business model canvas

Hør Michael Wilkens fortælle om bogen Business Model Generation, som omhandler det mest udbredte værktøj inde for forretningsmodeller Business Model Canvas. 

Et værdifuldt værktøj, både for den store virksomhed, så vel som den nye startup, der hjælper dig med at gentænke din forretningsmodel og få nye indsigter.

Værktøjsvideo 8: Lederudvikling

Lederudvikling er ikke kun for virksomheden, men også for dig personligt. Kenny R. M. Sørensen fortæller i denne video hvordan du får mere ud af din lederudvikling ved at bringe dine personlighed og faglighed med i spil. 

Ved at fokusere på at bringe dine interesse områder som leder i spil, kan du medvirke til at bringe dig selv med i virksomhedens udvikling og opnå bedre kompetencer som leder. 

Værktøjsvideo 7: Din markedsværdi

Din markedsværdi er ikke kun dine produkter eller ydelser. Kenny R. M. Sørensen forklare hvordan dine medarbejdere, dit potentiale og din eksekverings kraft, påvirker din markedsværdi.  

Du kan gøre og bidrage med meget, for din egen værdi. Det er nemlig ikke kun hvor god du er til Excel, som betyder noget. Ved at stræbe efter dit potentiale og møde positiv på arbejde hver dag, stiger din værdi. Det er desuden den slags værdi, som smitter. 

Værktøjsvideo 6: Ren tavle

Det er let at komme til at gå i cirkler og overtænke de samme problemstillinger. Kenny R. M. foreslår derfor at starte forfra og viske tavlen ren. 

Det gamle indhold bliver nu sat på prøve da du spørger dig selv: “Hvad gavner  virksomheden lige nu? Ville det være bedre at parkere nogle af opgaverne og se på dem om noget tid”. Det kan være, at du efter parkeringen kommer tilbage med et nyt og måske bedre perspektiv.

Ved at bruge metoden, vil du mindske tanke mylder, så du lettere kan fokusere på hvad der er vigtigt.

Værktøjsvideo 5: Why - The golden Circle

Den historie du sælger er ofte mere værdifuld end hvad du sælger. 

Storytelling er enormt vigtigt. Både i din eksterne og interne kommunikation. Den deler jeres budskab ved hjælp historier, hvilket giver jeres produkter større værdi og individualitet.

Men hvilken historie er det du fortæller, hvem er det du er? Der er du nødt til at spørge dig selv, hvorfor har mit arbejde værdi? Dit Why er med til at skabe mening i din hverdag, så: Find dit Why! 

Værktøjsvideo 4: Plan Do Check Act

Det kan nogen gange være svært at blive færdig til tiden. 

Derfor har vi fået projektleder Jonas Hougaard til at give en gennemgang af Plan do Control Act, også kaldet PDCA-modellen eller kontrolcirklen. Modellen sørger for at sætte et klart ansvar op for hver enkelt del af projektet. 

Ikke nok med du kan blive færdig til tiden, men metoden kan også opnå kontinuerlige forbedringer.

Værktøjsvideo 3: Bør/Gør modellen

LederIndsigts egen direktør Kenny Sørensen præsenterer i denne video hans absolutte yndlingsværktøj til prioritering.

Bør/Gør modellen er et simpelt og effektivt værktøj, der kan være med til at reducere pseudoarbejde og styrke fokus…. Både i dit arbejde og i dit personlige liv. 

Se videoen og find ud af, hvordan du hurtigt og enkelt får overblik over, hvad du bruger din tid på, og hvordan 

Værktøjsvideo 2: U-Teori

Vi ved for meget, og vi er for dygtige. Det kan være et problem, når vi skal lære nyt. 

U-Teori handler om vi, som mennesker er nødt til at åbne os op og aflære, før vi kan lære nye ting. Det er Otto Scharmers, der har opfundet metoden, og den er mindre besværlig i praksis end den har fået  ry for.  

Værktøjsvideo 1: 80/20 modellen

80/20 er et forhold, der forekommer overalt. 20% af indsatsen skaber 80% af resultaterne. Det modsatte er også sandt, 80% af tiden bliver brugt på kun at skabe 20%!

80/20 er et fantastisk værktøj. Ved at fokusere på de 20% kan du opnå bedre resultater, uden brug af flere ressourcer.

Som gæst har vi Henrik Olsson fra ITW-GSE, der fortæller om deres resultater ved at bruge modellen.