Ydelser

Flyt kompetenceudvikling og efterudannelsen ind i virksomheden

Saml al kompetenceudvikling i jeres eget akademi og tilføj skræddersyede kurser, læringsforløb og workshops. Vi kender danske virksomheders største udfordringer og tilknytter de bedste eksperter til jer. 

Står i overfor udfordringer eller vil i stå stærkere? Vi og vores tilknyttede eksperter, står til rådighed med ledelsesrådgivning, inden for en bredvifte af områder.

Happy real estate agent shaking hands with young couple after successful meeting in the office. The view is through glass.

Er du klar til at se på virksomheders største udfordringer med nye øjne? Deltag i vores co-creation workshops, udvikl nye løsninger og bliv klogere sammen med andre interesserede/kompetente/ledere.

Får du ikke nok ud af dine medarbejdere?

Det er vores erfaring, at der i danske virksomheder spildes alt for mange ressourcer på, at medarbejderes kompetencer ikke holdes ved lige. 

  • Er du træt af ikke at lære nok på jobbet?
  • Mangler dine medarbejdere de rette kompetencer?
  • Begår dine ansatte for mange fejl?
  • Efterspørger dine medarbejdere ny viden, efteruddannelse eller kompetenceudvikling?
  • Forstår de ikke strategien?

HVAD FÅR DU MED LEDERINDSIGT ACADEMY?​

“LederIndsigt Academy er resultatet af mine mere end 20 års arbejde med professionelle netværk og poster som bl.a. direktør og økonomidirektør i nogle af Danmarks største virksomheder.

Som netværksdirektør har jeg været med til at udvikle hundredvis af virksomheders strategier og forretningsmodeller, og jeg har derfor en indgående viden om danske virksomheders største udfordringer og ikke mindst – potentialer.  

Jeg kan ikke nå ud at snakke med alle virksomheder, så derfor giver jeg din virksomhed adgang til min erfaring og viden gennem kurser og workshops, så I kan implementere det bedste og mest uundværlige i din virksomhed.” 

Kenny R. M. Sørensen, direktør i LederIndsigt A/S

Kenny R. M. Sørensen

"Alle undervisere er nøje udvalgt. Valget af emner og kurser er udvalgt, efter hvor danske virksomheder har de største udfordringer - og størst uudnyttet potentiale."

Kenny R. M. Sørensen

Direktør, Lederindsigt A/S

skræddersyet læringsplatform til dig og dine medarbejdere

Gå i dybden med vores masterclasses. 

LederIndsigt Academy’s masterclasses behandler de områder, hvor danske virksomheder har de største udfordringer. Alle vores undervisere er specialister indenfor deres felt og har erfaring fra brug i ”virkeligheden”. Derfor ved vi deres metoder virker. 

Invester i dine medarbejdere

Kompetente medarbejdere har mere overskud til deres opgaver og bliver derfor mere engagerede. Dette øger fastholdelsen og resultaterne.

Vi Tror på virksomhedsudvikling igennem medarbejder-udvikling. Ved at bruge vores LMS-system sikre du at dine medarbejder har adgang til de bedste kurser og forløb. I bliver ikke overvældet af unødvendig indhold. Vi finder ud af hvilke emner der passer perfekt til jer, sammen med jer. 

Med lederIndsigt Academy slipper du for alt det tekniske, vi sørge for kompetenceudvikling af jeres medarbejdere.  Hvilket vil gøre dem mere motiverede, engagerede og innovative. Alt i alt vil det give jer bedre resultater.

Book et møde i dag

Hvordan kommer vi i gang?

For at vi kan give din virksomhed den bedst mulige løsning er vi nødt til at kende jer og jeres behov først. Prisen afhænger nemlig af, hvilket og hvor meget indhold I skal bruge, og hvor mange, der skal have adgang.

Book derfor et møde med os i dag, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi bedst hjælper jer videre. 

UNDGÅ BØVLET!
VI UDVIKLER, OPDATERER, RAPPORTERER OG EVALUERER PÅ FREMGANG OG UDBYTTE af jeres læring