Gratis Innovationstjek

En god proces for innovation er afgørende for en organisations evne til at udvikle de produkter og services der skal skabe vækst i morgen.

I en hverdag præget af drift, bliver innovationsaktiviteter ofte nedprioriteret. Det betyder at vi kan have brug for at kigge vores innovationstilgang efter. Går vi i nysgerrig dialog med kunderne? Er vi opmærksomme på tendenser og muligheder? Ser vi længere ud i fremtiden med opmærksomhed på det der skal skabe vækst i morgen? Har vi en god innovationspipeline?

De mange udfordringer og det store potentiale der er i at etablere en god innovationstilgang, tilbyder vi at sende en innovationskonsulent ud til jer, og tage en dialog om. Hvordan gør i? Hvor er I på vej hen? Med hvilke kompetencer og processer adresserer I innovationsopgaven? Alt det og meget mere kommer vores konsulent ind på.

Hvem kan få et gratis innovationstjek?

Det gratis innovationstjek er for virksomheden som gerne vil etablere en god innovationstilgang, og har brug for hjælp til at overkomme de udfordringer som ligger i at starte innovationsaktiviteter op.

Hvorfor tilbyder vi et innovationstjek uden beregning?

Vi tilbyder et gratis innovationstjek, da vi gerne vil være med til at udvikle danske virksomheder – og selvfølgelig har interesse i at samarbejde i fremtiden.