GRATIS Ledelsestjek

Føler du som leder, at der er for meget på dit bord, og har du et ønske om at få sat system i hverdagen for både ledelse og ansatte? 

Mange undervurderer værdien af, at roller og ansvar er klare samt at møde-, kommunikations- og beslutningsstrukturer fungerer optimalt. Mange steder anvendes der desuden unødvendig meget tid på ledelsesrapportering, der forstyrrer det daglige arbejde på alle niveauer. 

Samtidig ønsker de fleste, at engagement og motivation er i top hos alle, således at virksomheden opnår de mål, der arbejdes med.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at sætte den ledelsesmæssige agenda. 

Derfor tilbyder vi et gratis ledelsestjek. Et ledelsestjek fra LederIndsigts konsulenter indebærer:

En online samtale på 60-75 minutter (f.eks. via tams/zoom), hvor vi gennemgår virksomhedens nuværende ledelsesunivers, hvad gør virksomheden aktuelt i dag.

Ideer til, hvad der kan gøres her-og-nu og gennem en arbejdsproces, træningsforløb, værktøjer og/eller personlig ledercoaching. 

 

businessman-4914044_1920

Hvem kan få et gratis ledelsestjek?

Det gratis ledelsestjek er for virksomheden, som gerne vil sikre, at der er balance i tingene. Det vil sige at opgaver og ansvar følges ad og virksomhedens ledelsesmæssige agenda understøtter den mest hensigtsmæssige måde at arbejde på. Hvor virksomhedens møde-, kommunikations- og beslutningsstrukturer bliver til et system allignet fra bestyrelsen og til det yderste led i organisationen.

Hvorfor tilbyder vi et ledelsestjek uden beregning.

Vi tilbyder et gratis ledelsestjek, da vi gerne vil være med til at udvikle danske virksomheder – og selvfølgelig har interesse i at samarbejde i fremtiden.